ŠETNJE NA PONIJIMA

JEDNODNEVNI IZLETI koji doista pravog ljubitelja prirode neće ostaviti ravnodušnog. Kupa, samo ime rijeke poziva na kupanje i odmor s djecom, obitelji, prijateljima, prijateljima, poslovnim partnerima...

PROGRAM ZA DJECU (čekam starce :)

1. Dok roditelji uživaju u slapovima i vožnji prelijepom Kupom djeca mogu provoditi vrijeme jašući prekrasne ponije uz stručno vodstvo. To je mjesto s kojeg se djeci obično ne i de kući :)

www.kupa-zoneadventure.com

2. Termin kupanje na Kupi s konjima jedinstven je osjećaj koji će svako dijete pamtiti cijeli život. Dogovori isključivo u ljetnom terminu.

Šetnje na ponijima organiziramo za najmlađu djecu koja još ne mogu pristupiti školi jahanja. Imamo dva ujahana ponija kojima djeci pružaju veliku količinu sreće i zadovoljstva, U ljetnom razdoblju organiziramo i kupanje s ponijima u rijeci Kupi što kod djece ostavlja nezaboravne uspomene, a o ushićenju koje pritom dožive da i ne pričamo. Trajanje šetnje ovisi o želji i dobi djeteta kao i odlazak na kupanje.Cijeli program odvija se isključivo uz voditelja i prisustvo roditelja.

  • setnje na ponijima: 30 min: 20 EUR
  • plivanje s ponijima 60 min: 40 EUR

www.kupa-zonaadventure.com

www.kupa-zonaadventure.com

www.kupa-zonaadventure.com

www.kupa-zonaadventure.com